Eiken visgraat vloer geschikt voor elk interieur

U ontvangt 10 jaar garantie op uw parketvloer en het leggen

Eiken hout behoort tot de meest gebruikte houtsoorten in Nederland. Dat geldt ook voor veel verkochte houten vloeren, zoals de eiken visgraat en hongaarse punt vloer, die door De Vloeren Winkel in allerlei uitvoeringen verkocht worden. Waarom wordt er op zo’n grote schaal gebruik gemaakt van eiken voor het leggen van vloeren? De praktijk leert, dat een eiken vloer en in het bijzonder een eiken visgraat vloer, relatief eenvoudig door een vakman te bewerken en te verwerken is. Daarnaast is de hardheid van eiken aanmerkelijk hoger dan die van een gemiddelde andere houtsoort. Dat heeft een positieve uitwerking op de levensduur van uw houten vloer en maakt de kans op schade een stuk kleiner dan bij een gemiddelde houtsoort.

Massief eiken, Multiplank of lamel eiken visgraat vloer

Wanneer u naar een eiken visgraat vloer op zoek gaat kunt u bij De Vloeren Winkel kiezen uit de volgende soorten houten vloeren te weten:

  • Massief eiken vloer
  • Multiplank, 2 laags systeem met een eiken toplaag van 3 tot 6 mm
  • Lamelparket, 3 laags systeem met een eiken toplaag van 3 tot 6 mm

Voor al deze eiken parketvloeren geldt dat ze op meerdere manieren afgewerkt kunnen worden. Denk hierbij aan oliën, in de hard wax-olie zetten of het lakken van de eiken visgraat vloer. Dit stelt u in de gelegenheid om een vloer te creëren die volledig bij uw wensen past.

Laat u goed voorlichten en voorkom teleurstellingen

Wanneer u voornemens bent om een eiken visgraat vloer te gaan kopen laat u dan goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Een eiken parket vloer bepaalt voor tientallen jaren de sfeer en uitstraling van uw woonkamer, winkel of kantoorpand. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid om exclusief alle informatie te krijgen over houten vloeren bij De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum. Vanzelfsprekend zonder enige koopverplichting. U weet dan wat er mogelijk is en waar u op moet letten bij de aankoop van een eiken visgraat vloer.

Nederlandse leveranciers:

Lieverdink Parket – Albers Parket – Flamingo Parket – Barlinek – Parador – Solidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G wood – Berry Alloc – Coretec – Sense.

Wilt u ook een exclusieve afspraak maken?

Wij nodigen u vriendelijk uit om een vrijblijvende en exclusieve afspraak te maken, zodat u na uw bezoek alles weet over een eiken visgraat vloer of eiken hongaarse punt vloer. Voor het maken van een afspraak in onze showroom in Den Haag of Hilversum belt u telefoon: 06 2156 4618.

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen verwelkomen.

Eiken visgraat vloer
Eiken visgraat vloer