Visgraat vloer Utrecht

De mooiste visgraat vloeren voor Utrecht

U zoekt een specialist op het gebied van visgraat vloeren voor Utrecht en omstreken? U hoeft dan niet meer verder te zoeken. We hebben deze vloeren namelijk volop voor u klaarliggen op Visgraatvloeren.nl. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende vloeren, die er allemaal prachtig uitziet en lang mee zullen gaan. Neem dan ook een kijkje bij de vloeren die wij verkopen om te zien of hier een vloer tussen staat die u aanspreekt. Heeft u een vloer gevonden die u al in uw huis ziet liggen? Wij zorgen er dan voor dat deze snel bij u geleverd en gelegd wordt.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Een vloer met visgraat voor Utrecht

Bij het maken van een keuze voor een nieuwe vloer, is het heel belangrijk om daar even de tijd voor te nemen. Per slot van rekening is een vloer iets wat toch vele jaren mee moet gaan. We raden u dan ook aan om op uw gemak te bekijken welke visgraat vloer voor Utrecht het beste op uw wensen aansluit. Hier helpen wij u graag bij. U bent altijd welkom om een keer bij onze winkels in Hilversum en Den Haag binnen te lopen. Maar daarnaast bieden we ook een service aan waarbij we met onze showplanken bij u langs kunnen komen om u te laten zien welke mooie planken we allemaal verkopen. Zo helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Meer weten over onze visgraat vloeren voor Utrecht?

Als u een vloer met een visgraat in Utrecht wilt laten leggen, dan maken we graag een afspraak met u. We komen dan op het afgesproken tijdstip bij u langs om uw nieuwe vloer voor u te leggen. We hebben vele jaren ervaring met het leggen van vloeren en zetten deze graag in om ook voor u een perfecte vloer te leggen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben over onze vloeren.

[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.