Eiken visgraat vloer

Wilt u een eiken visgraat vloer laten leggen?

Wanneer uw vloer aan vervanging toe is, raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het uitgebreide assortiment van Visgraatvloeren.nl. We hebben namelijk de mooiste vloeren van de beste materialen voor u klaarliggen. Neem bijvoorbeeld een eiken visgraat vloer. Hiermee maakt u een keuze voor een vloer die er prachtig uitziet, die van een zeer mooi materiaal is gemaakt en die lang mee zal gaan. Een ideale vloer voor iedereen die van een stijlvolle inrichting houdt. Als u door ons deze vloer bij u thuis laat leggen, dan kunt u binnen twee weken van uw nieuwe vloer genieten.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

De mooiste eiken visgraat vloeren

U wilt een eiken visgraat vloer laten leggen? Bij Visgraatvloeren.nl regelen we snel dat u uw droomvloer heeft liggen. Als u kiest voor een vloer uit onze webshop, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. We verkopen namelijk de hoogste kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Daarbij krijgt u tien jaar garantie op uw eiken visgraat vloer, die door zeer ervaren leggers bij u wordt gelegd. We maken hierbij gebruik van moderne machines. We hebben naast eiken visgraat vloeren ook vloeren van andere materialen. Denk hierbij onder andere aan PVC vloeren en Tapis vloeren.

Snel een eiken visgraat vloer laten leggen

We staan u graag te woord als u vragen heeft over uw nieuwe vloer. We geven u advies en kijken samen met u welke vloer het beste in uw inrichting past. Hier kunnen we altijd een keer voor bij u langskomen. We nemen dan voorbeelden mee van onze vloeren, zodat u hier een goede indruk van krijgt. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. We hebben hier al onze vloeren voor u klaarliggen. Een van onze specialisten bekijkt dan samen met u welke vloer u het mooiste vindt. Als u uw keuze heeft gemaakt maken we een afspraak om de vloer bij u te komen leggen. We hopen u dan ook snel een keer in onze showroom te mogen begroeten, of uw online bestelling af te mogen handelen!

[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.