Visgraat vloeren van absolute top kwaliteit

Wij zijn de nummer 1 leverancier op het gebied van tapis visgraat vloeren.

De visgraat vloer is terug van nooit weggeweest. De populariteit is dankzij woonmagazines en woonprogramma’s op TV de afgelopen jaren sterk toegenomen. In elke stijlvolle en trendy woonkamer hoort vandaag de dag een visgraat vloer te liggen. Het summum van een visgraat vloer is de tapis visgraat vloer. Wanneer u voor een dergelijke vloer kiest verandert uw kamer in een stijlvolle en trendy woonkamer met een sfeervolle kwalitatieve uitstraling waar het goed vertoeven is.

Wat maakt een tapis visgraat vloer zo uniek?

Wie voor een tapis-visgraat vloer kiest gaat voor top kwaliteit. Daarom zijn uitsluitend de beste eiken stroken geschikt om een dergelijke vloer mee op te bouwen. Om dit aan onze klanten te kunnen garanderen kopen wij de massief eiken stroken uitsluitend bij de bekende Nederlandse groothandels van tapis-visgraat vloeren. Wanneer u belangstelling heeft voor tapis visgraat vloeren, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken in onze showroom in Den Haag of Hilversum. U wordt dan exclusief geïnformeerd over de mogelijkheden van visgraat vloeren. De showroom is uitgezonderd zaterdagmiddag namelijk gesloten voor het winkelend publiek.

De leggers van De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum zijn vakmensen. Zij bevestigen elk eiken houten strookje op een spaanplaat ondervloer van 12 mm door de strookjes handmatig te nagelen of te verlijmen. Het leveren en professioneel leggen van vloeren is onze specialiteit. Niet voor niets leveren wij per jaar meer dan 100 tapis vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leveren en leggen van tapis visgraat vloeren kunnen wij U een hoogwaardig product garanderen. U ontvangt 10 jaar garantie op onze vloeren en legwerk!

Nog meer voordelen van Tapis visgraat vloeren

Dankzij nieuwe technieken is het heel goed mogelijk om tapis visgraat vloeren op een vloer met vloerverwarming te leggen. Voorwaarde is, dat u zich houdt aan het opstartprotocol van uw vloerverwarming. Dit dient gelijkmatig te gebeuren. Mocht na verloop van jaren schade ontstaan in uw visgraat vloer, dan kan deze door een ervaren legger relatief eenvoudig worden hersteld. Elk plankje is bij deze visgraat vloer los gespijkerd. Tenslotte de levensduur. Een tapis visgraat vloer kan 100 jaar mee gaan. Wanneer u een tapis visgraat vloer koopt kunt u daar een leven lang van genieten.

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

tapis visgraat