Visgraat vloer

Een visgraat vloer koopt u natuurlijk bij Visgraatvloeren.nl

Interesse in een visgraat vloer?
Bezoek één van onze showrooms in Den Haag of Hilversum

Onze ervaring is, dat er maar weinig mensen zijn die een visgraat vloer niet mooi vinden. En dat is niet zo verbazingwekkend. Een houten visgraat vloer straalt warmte uit. En is vooral erg stijlvol. Een kwalitatieve visgraat vloer past uitstekend bij elk modern of traditioneel interieur dankzij het brede assortiment, de kleuren en talloze motieven waaruit u als klant kunt kiezen. Bij De Vloeren Winkel bieden wij aan onze klanten de mogelijkheid om zelf een patroon te ontwerpen, dat door onze ervaren vakmensen wordt gelegd. Voor een eerste indruk van ons brede assortiment verwijzen wij u graag naar de rubriek vloer –en houtsoorten op onze website.

 

Hoge kwaliteit, lage prijzen bij De Vloeren Winkel Den Haag Hilversum

De Vloeren Winkel is al bijna 2 decennia actief als specialist op het gebied van houten vloeren en in het bijzonder visgraat vloeren. Wij leveren en leggen kwalitatieve vloeren in heel Nederland. Van Groningen tot Limburg. Ook mogen wij dankzij mond-tot-mond reclame steeds meer klanten uit Vlaanderen verwelkomen. Zo zijn we de nummer 1 leverancier in Nederland op het gebied van tapis visgraat vloeren. De prijsstelling van De Vloeren Winkel is onderscheidend te noemen. De Vloeren Winkel verkoopt vloeren van hoge kwaliteit voor lage prijzen. Wij maken dit waar door orders te combineren bij onze Nederlandse leveranciers. Lieverdink Parket – Albers Parket – Flamingo Parket – Barlinek – Parador – Solidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G wood – Berry Alloc – Coretec

Laat u informeren en neem de tijd om een visgraat vloer te kopen

Neem absoluut de tijd voordat u overgaat tot het kopen van een visgraat vloer. Waarom? Een visgraat vloer laat u leggen voor tientallen jaren en is sterk bepalend voor de uitstraling, sfeer en het wooncomfort. Onze werkwijze is hier dan ook volledig op afgestemd. We reserveren voor elke relatie exclusief tijd in een van onze showrooms. Dit is ook de reden dat onze showrooms voor het winkelend publiek uitsluitend open zijn op zaterdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur. Na een vrijblijvend gesprek weet u als relatie exact welke mogelijkheden er zijn en waar u op moet letten wanneer u een houten vloer gaat kopen.

Wilt u ook een vrijblijvende exclusieve afspraak maken?

Wij nodigen u vriendelijk uit om een vrijblijvende en exclusieve afspraak te maken, zodat u na uw bezoek alles weet over visgraat vloeren. Voor het maken van een afspraak in onze showroom in Den Haag of Hilversum belt u telefoon: 06 2156 4618.

Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail toezenden via contact. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen verwelkomen.

Visgraat vloer