Traditioneel parket kopen in Den Haag en Hilversum

Bij De Vloeren Winkel Hilversum Den Haag hoge kwaliteit voor lage prijzen

Wanneer u op zoek bent naar traditioneel parket van hoge kwaliteit, dan moet u beslist een keer een vrijblijvende afspraak maken met de specialisten van De Vloeren Winkel in Hilversum of Den Haag. Afhankelijk van uw keuze wordt u in de showroom in Den Haag of Hilversum exclusief en in alle rust geïnformeerd over de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn met parketvloeren. De showroom is namelijk alleen toegankelijk voor het winkelend publiek op zaterdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur.

Verschil traditioneel parket en tapis parket

In de volksmond wordt regelmatig gesproken over traditioneel parket en tapis parket. Wat zijn de verschillen? Die zijn er niet! In het Frans betekent tapis tapijt. De term is in de loop der tijd ontstaan, omdat traditioneel parket als het ware als tapijt op een tussenvloer van 12 mm spaanplaat wordt genageld of verlijmd. Wanneer u goed kijkt kunt u een tapis parketvloer herkennen aan de gevulde spijkergaatjes. Traditioneel parket wordt na het leggen geschuurd, gevoegd met houtstof en voegenkit. Tenslotte moet de tapis parketvloer afgewerkt worden. U heeft dan verschillende afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan hardwaxolie, lak en olie.

Patronen, levensduur en prijzen traditioneel parket

Traditioneel parket kan in verschillende patronen gelegd worden. Erg trendy is het visgraat patroon. Maar er zijn nog vele andere patronen beschikbaar waarin een traditioneel parket gelegd kan worden. Denk hierbij aan een blokpatroon, de Hongaarse of Weense punt en een zelf verzonnen patroon. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aantal houtsoorten. Traditioneel parket kunt u meermalen schuren en is duurzaam. Een levensduur van meer dan 100 jaar is geen uitzondering. De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum kan aantrekkelijke prijzen hanteren, omdat wij opdrachten kunnen combineren bij onze Nederlandse groothandels. Zo kunnen wij u als klant een hoge kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs.

Bel voor informatie, offerte of het maken van een vrijblijvende afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail toezenden via contact

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen verwelkomen.

traditioneel parket