Parketvloer kopen? Laat u goed informeren!

Bij De Vloeren Winkel maatwerk advies en 10 jaar garantie

Het is belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren op welke aspecten u moet letten wanneer u van plan bent om een parketvloer te gaan kopen. De keuze voor een parketvloer is namelijk voor langere tijd bepalend voor de sfeer in uw woning of bedrijf. Om deze reden adviseren wij zowel particulieren en bedrijven om zich van tevoren uitvoerig te laten informeren over alle mogelijkheden die een parketvloer vandaag de dag biedt.

De Vloeren Winkel al 2 decennia specialist op het gebied van parketvloeren

Op het gebied van parketvloeren weten de specialisten van De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum u alles te vertellen. Niet zo verwonderlijk, want wij leveren en leggen al 2 decennia houten vloeren bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Zo leveren en leggen onze gespecialiseerde leggers meer dan 100 tapis vloeren per jaar in visgraat, blokpatroon of stroken. Op het gebied van tapis visgraat vloeren zijn we nummer 1 leverancier van Nederland.

Hoge kwaliteit, lage prijzen & 10 jaar garantie op vloeren en legwerk

Dat een parketvloer kopen bij een specialist als De Vloeren Winkel niet duur hoeft te zijn bewijzen wij al 2 decennia aan onze klanten. Oordeelt u zelf wanneer u een bezoek heeft gebracht aan een van onze showrooms. Na een vrijblijvende en exclusieve afspraak weet u precies waar u op moet letten wanneer u een parketvloer gaat kopen en welke parketvloer het beste bij u inrichting past. Wanneer u overweegt om bij De Vloeren Winkel een vloer te kopen heeft u niet alleen de zekerheid dat u een hoogwaardige parketvloer geleverd krijgt, maar dat u ook een garantietermijn van 10 jaar krijgt op uw parketvloer én het legwerk.

Ontdek waarom een maatwerk parketvloer ook scherp geprijsd kan zijn

Bij De Vloeren Specialist kunt u een maatwerk parketvloer van hoge kwaliteit kopen voor een lage prijs. Hoe dat mogelijk is? Door opdrachten te combineren bij onze Nederlandse leveranciers kunnen wij scherpe inkoopprijzen bedingen, die wij door berekenen in onze prijzen.

Nederlandse leveranciers:

Lieverdink Parket – Albers Parket – Flamingo Parket – Barlinek – Parador – Solidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G wood – Berry Alloc – Coretec – Sense.

Wij nodigen u vriendelijk uit om een vrijblijvende en exclusieve afspraak te maken, zodat u na uw bezoek alles weet over parketvloeren. Voor het maken van een afspraak in onze showroom in Den Haag of Hilversum belt u telefoon: 06 2156 4618.

Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail toezenden via contact

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen verwelkomen.

Parketvloer