Lamel vloer met 10 jaar garantie bij De Vloeren Winkel

Momenteel de meest verkochte houten parketvloer in Nederland

De populariteit van houten vloeren is groot en in het bijzonder de lamel vloer. Niet alleen de prijs / kwaliteit verhouding ligt hier aan ten grondslag. Deze vloeren zijn niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar als klant kunt u bij De Vloeren Winkel een keuze maken uit een groot aantal afwerkingen en sorteringen. Hierover straks meer.

Wat maakt een lamel vloer zo aantrekkelijk?

Een lamel vloer is een houten vloer die opgebouwd is uit 3 lagen. De eiken toplaag kan in dikte variëren. Bij De Vloeren Winkel hebben wij vloeren met een toplaag van 3, 4 en 6 millimeter. De vloer wordt verlijmd of zwevend gelegd. De stabiliteit van een vloer is groot. Zeker wanneer deze verlijmd is. Bovendien hebben lamel vloeren als eigenschap, dat ze in vergelijking met andere houten vloeren vrijwel niet werken. Dat maakt een lamel vloer uiterst geschikt voor vertrekken met vloerverwarming. Deze vloer kan in alle kleuren geleverd worden.

Leveranciers:

Lieverdink ParketAlbers ParketFlamingo ParketBarlinekParadorSolidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G woodBerry AllocCoretecSense

Afwerking en sortering bij De Vloeren Winkel Den Haag Hilversum

In de showrooms van De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum kunt u bij een vloer kiezen uit verschillende afwerkingen. De meest bekende zijn:

  • Geborsteld lamel parket
  • Gerookt lamel parket
  • Hand geschraapt lamel parket
  • Verouderd lamel parket

Ook leverbaar in verschillende sorteringen zoals:

  • Bis
  • Rustiek
  • Rustiek A
  • Select

Bij De Vloeren Winkel ontvangt u ongeacht de afwerking en sortering 10 jaar garantie op de geleverde lamel vloer en het leggen.

Een houten vloer kopen is complex en luistert nauw. Daarom nodigen wij u vriendelijk uit om een vrijblijvende en exclusieve afspraak te maken, zodat u na uw bezoek alles weet over een eiken lamel vloer of visgraat vloer. Voor het maken van een afspraak in een van onze showrooms in Den Haag of Hilversum belt u telefoon: 06 2156 4618.

Lamel vloer