Houten vloer koopt u natuurlijk bij De Vloeren Winkel

De houten vloeren specialist voor de Randstad

De vraag naar betaalbare kwalitatief houten vloeren en in het bijzonder parketvloeren is groot. Op zichzelf is dat niet zo verwonderlijk, want bij De Vloeren Winkel in Den Haag en Hilversum kunt u kiezen uit een groot aantal soorten en uitvoeringen. Enkele voorbeelden van houten vloeren die de laatste jaren steeds populairder geworden zijn:

Dit is slechts een greep uit de vele houten vloeren die u bij De Vloeren Winkel in Hilversum en Den Haag kunt vinden. De Vloeren Winkel is voor liefhebbers van betaalbare visgraat vloeren een begrip. Vanwege onze unieke collectie houten vloeren en de uitstekende prijs kwaliteit verhouding komen klanten al 2 decennia uit het hele land naar onze showrooms in Den Haag en Hilversum. Vindt u houten vloeren en in het bijzonder visgraat vloeren ook mooi? Maak dan een afspraak wanneer u vrijblijvend geïnformeerd wilt worden over de vele mogelijkheden van houten vloeren. Onze ervaren specialist staat u dan exclusief te woord in een van onze showrooms. Deze zijn voor het winkelend publiek alleen op zaterdagmiddag geopend.

Een houten vloer is duurzaam, warm en heeft een lange levensduur

Steeds meer gezinnen kiezen voor de warmte, uitstraling en duurzaamheid van een houten vloer en in het bijzonder een visgraat vloer. Vandaag de dag kunt u een houten vloer uit allerlei houtsoorten laten maken. Bij De Vloeren Winkel heeft u een keuze uit: Eiken, Beuken, Essen, Kambala / Afrormosia, Kersen, Mahonie / Sipo, Merbau, Afzelia / Doussie, Jatoba, Robijn / Curupixa en Walnoot. Voor gedetailleerde informatie over deze houtsoorten raadpleegt u de rubriek vloer houtsoorten.

Nederlandse leveranciers:

Lieverdink Parket – Albers Parket – Flamingo Parket – Barlinek – Parador – Solidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G wood – Berry Alloc – Coretec – Sense.

Afspraak maken voor gedetailleerde informatie over houten vloeren

Heeft u belangstelling voor houten vloeren en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een exclusieve afspraak in onze showroom in Den Haag of Hilversum en bel telefoon: 06 2156 4618. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail toezenden via contact

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen verwelkomen.

houten vloer