Eiken Multiplank vloer :

Berken multiplex onderlaag met Eiken toplaag 3-4 mm

Multiplank wordt ook wel duoplank of combiplank genoemd

Een Multiplank vloer is een houten vloer die is samengesteld uit twee lagen van verschillende houtsoorten. Bij bijvoorbeeld een eiken multiplank vloer bestaat de onderlaag van de vloer uit berkenmultiplex en de eiken toplaag uit massief eiken. Bij De Vloeren Winkel kan deze toplaag variëren van 4 tot 6 millimeter. Een eiken multiplank vloer is een zeer stabiele houten vloer en kent weinig tot geen uitzetting. Dit is ook een van de belangrijkste redenen dat multiplank vloeren zo populair zijn. Bij normaal gebruik van de houten parketvloer en wanneer volgens de richtlijnen van de leverancier de vloer wordt onderhouden mag u van een levensduur van 30 tot 60 jaar uitgaan.

De Eiken multiplank is ook leverbaar in visgraat of hongaarse punt patroon.

Wie bij De Vloeren Winkel koopt, gaat voor kwaliteit tegen een lage prijs

Al bijna 2 decennia levert De Vloeren Winkel vanuit haar showrooms in Den Haag en Hilversum naar volle tevredenheid van haar klanten houten vloeren van top kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit is ook de reden, dat wij zowel op elke houten vloer als het leggen maar liefst 10 jaar garantie durven aan te bieden. Deze unieke garantie geldt vanzelfsprekend ook voor elke eiken multiplank vloer die wij leveren en laten leggen door onze vakbekwame leggers. Dankzij haar bijzondere eigenschappen kan een multiplank vloer gelegd worden in kamers die voorzien zijn van vloerkoeling en vloerverwarming. Dit is ook de verklaring dat u multiplank vloeren ook vaak tegenkomt bij winkels en kantoorpanden.

Welke eiken multiplank vloer is voor mij het meest geschikt?

In tegenstelling tot vloerbedekking is het belangrijk, dat u alle ins and outs kent van eiken multiplank vloeren. De levensduur van een kwalitatieve eiken multiplank vloer bedraagt namelijk een tiental jaren. Doe daarom geen impuls aankoop, want bij een verkeerde keuze zit u er volkomen onnodig een tiental jaren aan vast. Wij adviseren u daarom om gebruik te maken van de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een exclusieve afspraak te maken in onze showroom in Den Haag of Hilversum. U wordt exclusief en vrijblijvend geïnformeerd over alle aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een eiken multiplank vloer.

Nederlandse leveranciers:

Lieverdink Parket – Albers Parket – Flamingo Parket – Barlinek – Parador – Solidfloor – Raftwood – Kerkhofs Parket – T&G wood – Berry Alloc – Coretec – Sense.

Wij nodigen u hierbij vriendelijk uit om een vrijblijvende en exclusieve afspraak te maken, zodat u na uw bezoek alles weet over eiken multiplank vloeren. Voor het maken van een afspraak in onze showroom in Den Haag of Hilversum belt u telefoon: 06 2156 4618.

Eiken Multiplank vloer
Eiken Multiplank vloer