Visgraat laminaat koopt u bij De Vloeren Winkel

Een visgraat click laminaat vloer is voor bijna iedereen betaalbaar

De meeste mensen vinden visgraat vloeren schitterend. Echter de aanschafkosten van een traditionele visgraat vloer in combinatie met de kosten voor het professioneel laten leggen zijn dermate hoog dat veel gezinnen het zich niet kunnen permitteren. Daar is sinds de introductie van de clickable visgraat laminaat vloeren verandering in gekomen. De kostprijs is namelijk aanmerkelijk lager dan die van de houtsoorten waarvan een traditionele visgraatvloer wordt gemaakt. Bovendien gaat het leggen aanmerkelijk sneller voor ervaren leggers, dan die van een traditionele.

Verschil visgraat laminaat en massief houten vloer nauwelijks zichtbaar

Vanzelfsprekend is er een groot kwaliteitsverschil tussen een visgraatvloer van massief hout en van laminaat. Echter dankzij de toepassing van verschillende technieken is het visuele verschil nauwelijks waarneembaar. Bovendien heeft een laminaat vloer zelfs een voordeel ten opzichte van een massief houten vloer. Een laminaat vloer werkt niet, omdat deze geen vocht opneemt. De betaalbare visgraat laminaat vloeren hebben er voor gezorgd dat laminaat erg populair is geworden.

Persoonlijk advies en vakmanschap bij De Vloeren Winkel

Het kopen van een visgraat laminaat vloer luistert nauw. Er zijn namelijk een groot aantal mogelijkheden. Wij zijn van mening, dat u als klant recht heeft op persoonlijk advies op basis van tientallen jaren ervaring. Om deze reden maken wij bij voorkeur een exclusieve afspraak met u in onze winkel in Den Haag of Hilversum. U kunt dan ongestoord zien wat de mogelijkheden zijn, omdat onze winkels uitsluitend op zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur voor het winkelend publiek zonder afspraak geopend is.

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Visgraat laminaat

Visgraat laminaat