Hongaarse punt

Een mooie Hongaarse punt vloer in uw huis

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor in uw huis of kantoorpand? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de specialisten op dit gebied. We hebben bij Visgraatvloeren.nl een zeer ruim assortiment aan verschillende vloeren voor u bij elkaar staan. Zoals onze naam al zegt zijn wij gespecialiseerd op het gebied van visgraatvloeren, die ook wel bekend zijn onder de naam Hongaarse punt. Een Hongaarse punt vloer is een vloer die er prachtig en stijlvol uitziet. We verkopen verschillende kleuren en afmetingen, waarmee u er altijd op kunt rekenen dat u iets moois op de vloer in huis haalt.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Koop bij ons een mooie Hongaarse punt vloer

Een vloer met een Hongaarse punt blijft populair. Vandaar ook dat we ons bij De Vloeren Winkel hier in hebben gespecialiseerd. Dit zijn vloeren die gelijk meer sfeer en stijl naar uw huis brengen. Vloeren die door ons snel geleverd worden, gemaakt van de beste materialen. We willen onze klanten de hoogste kwaliteit leveren. Als u een nieuwe vloer koopt, dan verwacht u toch dat deze vloer vele jaren mee zal gaan. Bij onze vloeren kunt u hier zeker op rekenen.

Laat ons uw Hongaarse punt vloer leggen

U heeft in onze webshop een mooie vloer gezien, die u graag in uw huis gelegd wilt hebben? Dan komen wij dit voor u regelen. We hebben professionals in dienst die weten wat er bij komt kijken om een Hongaarse punt vloer te leggen. Als wij een vloer komen plaatsen mag u er op rekenen dat deze vloer perfect wordt gelegd. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken. Onze specialisten komen dan op het afgesproken tijdstip bij u langs om de vloer te leggen. Wilt u eerst meer weten over een bepaalde vloer? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.

[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.