Visgraat parket Amsterdam

Een mooie visgraat parket vloer in Amsterdam laten leggen

U woont in Amsterdam en wil hier graag een mooie visgraatvloer laten leggen? Niet verwonderlijk, deze stijlvolle soort vloer is namelijk steeds populairder aan het worden en in steeds meer huizen terug te vinden. Indien u visgraat parket in Amsterdam wilt laten leggen, nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met De Vloeren Winkel. Wij hebben een groot aantal verschillende vloeren voor u in het assortiment. Vloeren in verschillende stijlen en materialen, die wij graag professioneel bij u thuis komen leggen. Ons assortiment vindt u terug in onze webshop op Visgraatvloeren.nl. De naam zegt het al, elke visgraat vloer waarvan wij vinden dat deze een plekje in uw huis verdient is bij ons online terug te vinden.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Wilt u een visgraat parketvloer in Amsterdam laten leggen?

Een parket met visgraat motief in Amsterdam laten leggen? Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen. Wij staan namelijk klaar om u uw nieuwe vloer niet alleen te leveren, maar ook om deze voor u te komen leggen. Zo weet u zeker dat uw vloer er straks strak in ligt en dat u hier jarenlang van gaat genieten. Indien u met ons een afspraak wilt maken om een vloer te laten leggen, dan horen wij graag van u. Onze specialisten staan klaar om ervoor te zorgen dat u straks een vloer heeft liggen waar u elke dag weer een beetje blij van wordt.

Meer weten over onze visgraat parketvloer voor Amsterdam?

We staan altijd klaar om vragen die u heeft over onze vloeren te beantwoorden. Schroom dan vooral ook niet om deze aan ons te stellen. U doet dit eenvoudig telefonisch, maar per mail kan natuurlijk ook altijd. Bij ons mag u rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste vloeren die er te vinden zijn. Daarbij ook het meest uitgebreide aanbod dat er te vinden is, tegen scherpe prijzen.
[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.