Visgraat parket Den Haag

Het mooiste visgraat parket van Den Haag en omstreken

Indien u woonachtig bent kent u onze winkel misschien wel. De Vloeren Winkel is al jaren een begrip in Den Haag en omstreken. Om het onze klanten allemaal nog makkelijker te maken, maar ook om klanten in andere streken van ons land te helpen, zijn wij begonnen met Visgraatvloeren.nl. Deze webshop staat vol met de mooiste visgraatvloeren die er te krijgen zijn. Prachtige vloeren die zeker een mooie plek kunnen krijgen in uw huis of kantoor. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment als u op zoek bent naar een mooie vloer. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Parket met visgraat motief in Den Haag

Een visgraat parketvloer voor Den Haag is iets wat wij u graag leveren. We leveren vloeren die louter bij de beste merken vandaan komen. Vloeren die er prachtig uitzien, maar die daarbij ook heel duurzaam zijn. Vloeren, met andere woorden, waarvan u er op mag rekenen dat ze er lang mooi uit blijven zien, ongeacht hoe lang u hier overheen loopt. Voor de mooiste vloeren die er te krijgen zijn neemt u een kijkje in ons assortiment. U mag natuurlijk ook altijd een keer langskomen in onze winkel in Den Haag, of in ons filiaal in Hilversum. Wij leveren u de mooiste visgraat parketvloer van Den Haag en komen deze zelfs bij u leggen.

Meer weten over onze parketvloer in visgraat stijl voor Den Haag?

Ziet u dat al helemaal zitten, die mooie parketvloer bij u thuis? Indien u dan toch wat terugschrikt van het idee deze vloer ook te moeten leggen, kunnen wij u gerust stellen. Wij komen dit namelijk graag voor u doen. Onze professionals zorgen ervoor dat binnen twee weken na uw bestelling uw nieuwe vloer bij u in huis ligt. Zo kunt u straks optimaal gaan genieten van deze prachtige vloer, die door ons verkocht wordt tegen een zeer scherpe prijs.
[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.