Visgraat parket Rotterdam

Mooi visgraat parket voor Rotterdam

Voor een specialist op het gebied van vloeren bent u bij Visgraatvloeren.nl altijd aan het juiste adres. We hebben een groot aantal vloeren voor u klaarliggen, waarbij u er altijd op mag rekenen de hoogste kwaliteit in huis te halen. Visgraatvloeren van verschillende materialen, waarbij we u graag helpen met het maken van de juiste keuze voor een prima vloer. Een vloer die u door ons kunt laten leggen. Onze professionals gaan graag aan de slag met het zo strak mogelijk neerleggen van een vloer, zodat u hier jarenlang van gaat genieten. U bent in de markt voor visgraat parket in Rotterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Visgraatvloeren.nl.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Parket in visgraat stijl in Rotterdam

Een visgraat parketvloer komt in Rotterdam steeds vaker voor. Deze stijl vloer is zeer populair en wordt door ons tegenwoordig dan ook vaak verkocht. Als u hierbij de keuze maakt om deze bij ons te kopen, dan kiest u voor een webshop met een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn onderdeel van De Vloeren Winkel, een bekend tweetal winkels in Hilversum en Den Haag. Wij staan al jaren klaar om onze klanten aan een prachtige nieuwe vloer te helpen en doen dit ook graag voor u. We helpen u ook met het maken van een keuze voor een vloer. Dat kan in onze webshop, maar ook in een van onze fysieke winkels. We nemen dan graag het assortiment met u door. Daar bovenop bieden we dan nog aan dat wij bij u langs kunnen komen met onze showplanken. Zo krijgt u pas echt een goede indruk van wat het beste staat in uw huis.

Meer weten over visgraat parket in Rotterdam?

Parket in visgraat stijl voor Rotterdam leveren wij graag. In de regel mag u er op rekenen dat we binnen twee weken bij u langskomen om een vloer te leggen, waarna u er jarenlang van gaat genieten. We geven u dan ook tien jaar garantie op de kwaliteit van onze vloer, alsmede op het leggen ervan. Meer weten hierover? Of heeft u een andere vraag over onze vloeren? Onze medewerkers zijn u graag van dienst.
[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.