Visgraat parket

Laat de professionals een visgraat parket voor u leggen

U heeft jarenlang genoten van uw vloer. Maar u merkt nu toch dat deze vloer er niet zo mooi meer uitziet, dat er wat beschadigingen zijn en dat hij ook eigenlijk niet meer zo goed bij uw persoonlijke stijl past. Tijd voor een nieuwe vloer, zodoende… Hiervoor bent u op Visgraatwinkel.nl aan het juiste adres. Dit is de uitgebreide, overzichtelijke webshop van De Vloeren Winkel. Wij hebben de mooiste vloeren voor u klaarliggen, in een groot aantal verschillende stijlen. Zo verkopen wij ook visgraat parket. Mooi, stevig parket waar u vele jaren van kunt genieten. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij voor u in petto hebben.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Parket met een visgraat motief

Parket is er in vele verschillende stijlen te krijgen. Ook bij De Vloeren Winkel vindt u meerdere soorten terug in het assortiment. Indien u een visgraatvloer zoekt kijkt u gewoon even in onze webshop. Hier vindt u namelijk prachtige vloeren die ook nog eens van de mooiste materialen zijn gemaakt. Wij verkopen vloeren van bekende merken, altijd voor zeer scherpe prijzen. Ziet u bij ons visgraat parket online staan dat u al helemaal op uw vloer ziet liggen, dan hebben wij dit voor u op voorraad. In de regel kunnen wij u dit dan binnen twee weken leveren. Laat onze professionals de visgraat vloer leggen in uw huis. Dit scheelt u een hoop werk en u mag er dan op rekenen dat de vloer er helemaal perfect bij komt te liggen.

Een visgraat parket vloer leggen

Heeft u uw zinnen gezet op een mooie visgraat parket vloer, maar weet u nog niet welke stijl u het mooiste vindt? U bent dan altijd welkom om een keer binnen te lopen in een van onze winkels. We hebben filialen in zowel Hilversum als Den Haag. Hier kunt u ons gehele assortiment in het echt komen bekijken. U kunt ook een afspraak met ons maken, waarbij wij dan met een aantal voorbeelden bij u thuis langskomen. U ziet dan gelijk hoe een bepaalde parket visgraat vloer aansluit op de stijl van uw huis.

[/expander_maker]

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.