Visgraat vloer Amsterdam

Een visgraat vloer in Amsterdam leggen

U bent woonachtig in Amsterdam en wilt in uw woning graag een nieuwe vloer laten leggen? Dan zijn er vele verschillende vloeren om uit te kiezen. Bij De Vloeren Winkel hebben wij een groot aantal soorten en stijlen te koop. De visgraat vloeren zijn op dat gebied al vele jaren zeer populair. We hebben dan ook een speciale webshop ingericht waar we louter deze vloeren verkopen. Zodoende, wilt u een visgraat vloer in Amsterdam laten leggen? Neem dan eens een kijkje tussen het assortiment dat wij in onze webshop voor u te bieden hebben.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

De mooiste visgraat vloeren voor Amsterdam

In onze webshop vindt u prachtige visgraat vloeren bij elkaar. Vloeren die van de mooiste materialen zijn gemaakt en die in een groot aantal kleuren door ons te leveren zijn. Vloeren die we daarbij ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen aanbieden aan onze klanten. We verkopen louter vloeren van de beste merken, waar u dan ook nog eens tien jaar garantie op krijgt. Tien jaar waarin u zult merken dat de vloer er altijd prachtig bij blijft liggen. Een vloer met visgraat is in Amsterdam zeer populair momenteel en wij snappen wel waarom. Stijlvoller dan deze soort vloeren wordt het namelijk niet.

Zoekt u een visgraat vloer voor Amsterdam?

Die nieuwe visgraat vloer komen wij graag in Amsterdam voor u leggen. We hebben professionals in dienst die als geen ander weten hoe een vloer er perfect bij moet komen te liggen. Wilt u eerst wel eens goed zien hoe die vloeren er in het echt uitzien? Geen probleem, u bent altijd welkom in een van onze winkels, die u vindt in Hilversum en Den Haag. Maar we kunnen ook bij u thuis langskomen met onze showborden, zodat u gelijk een goede indruk krijgt van hoe een bepaalde vloer er in uw huis uit kan komen te zien!

[/expander_maker]

Bel voor informatie, offerte of het maken van een afspraak telefoon: 06 2156 4618.

Ook kunt u ons een e-mail toezenden via contact

Tapis visgraat

Tapis visgraat vloer

Tapis visgraat vloeren geven een mooie en warme sfeer in huis. Het is niet voor niets een veel gekozen vloer. Bekijk onze uitgebreide collectie visgraatvloeren op onze website!

PVC visgraat

PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Een visgraatvloer van PVC is dan een geweldige optie. Hierdoor zijn ze een goed alternatief voor tapis visgraat vloeren

Laminaat visgraat

Laminaat visgraat

De trend van nu: laminaat in het moderne en strakke visgraat- of Hongaarse Punt-motief. De authentieke en realistische looks maken de vloer

Multiplank visgraat

Multiplank visgraat

Een lamel visgraat parket is meestal een kant en klaar parket met een massief houten toplaag van 3mm tot 8mm. De planken bestaan uit meerdere tussenlagen multiplex.